COVID-19

Kuten olette ehkä jo huomanneet, poikkeustila on tavoittanut myös Pyöräpajan ja olemmekin olleet kiinni. Mutta rajoitusten höllentämisen myötä olemme jälleen auki tiistaisin ja keskiviikkoisin!

Pyrimme kuitenkin varmistamaan että kaikilla olisi turvallista olla pajalla, joten rajoitamme sisälläolijat viiteen henkilöön, mukaanlukien pajan päivystäjä.

Otamme käyttöön “avainkortti”-järjestelmän, eli avainkortteja on viisi kappaletta ovella, ja jokainen pajalla kävijä ottaa itselleen yhden kun astuu sisälle puuhailemaan. Jos kortteja ei ole ovella, niin joutuu odottamaan kunnes pajalle mahtuu taas sisälle.

Tämän lisäksi pajalle ollaan ostettu saippuaa ja käsipapereita ja käsidesiä. Paja on kuitenkin pienehkö tila, joten toivon että turvavälit pitävät.

Tahtoisimme vielä muistuttaa että tulethan Pyöräpajalle _vain_ terveenä ja oireettomana! Ja suosittelemme myös hanskojen käyttöä, jos omia ei ole, niin Pajalta voi saada omaksi.

As you might have noticed, the COVID-19 situation has reached the Bike Kitchen and we have been closed for a while. As restrictions are being loosened, we have decided in the Bike Kitchen meeting that we will once again open our doors and will try to be open on Tuesdays and Wednesdays!

Despite the loosening restrictions, the risk of getting infected still exists, so we are implementing a “keycard” system in which the maximum number of people at the Bike Kitchen will be limited to five people at a time, including the Bike Kitchen volunteer.

There will be five keycards outside on the door, and everyone who comes into the Bike Kitchen to work on a bike will take one. If there aren’t any keycards left, it means you have to wait until a keycard becomes available.

In addition, we have bought more soap, hand towels and hand sanitizer so you can keep your hands clean. The Bike Kitchen is a relatively small space, so I hope that everyone takes care to keep each other at a safe distance.

We would also like to ask that you come to the Bike Kitchen only if you are symptomless and otherwise healthy! We also recommend using gloves, and if you don’t have any, the Bike Kitchen has some gloves that you can take.